دامپزشک ـ سیمرغ

اطلاعات مرتبط با رشته دامپزشکی

دامپزشک ـ سیمرغ

اطلاعات مرتبط با رشته دامپزشکی

جداول احتیاجات غذایی نژاد های مرغ گوشتی ( HI- 45 )

برنامه نوردهی در جوجه های گوشتی نژاد - HI 45

     دوره روشنایی/ ساعت

       دوره تاریکی / ساعت

                روز

23

1

1

23

1

2

23

1

3

22

2

4

21

3

5

20

4

6 روزگی تا پایان دوره

                                  

 

 

 

 

میزان احتیاجات غذایی جوجه های گوشتی نژاد 45 HI-   از 0 تا 56 روزگی

   دوره پایانی

  دوره رشد 2

   دوره رشد 1

   دوره آغازین

 

3200-3125

3175-3125

3125-3050

3050-2950

   انرژی ( کیلو گرم)

 

 

 

 

 

18

19

20

22

   پروتئین خام (%)

82/0

87/0

90/0

95/0

   کلسیم (%)

34/0

37/0

40/0

44/0

   فسفر قابل دسترس (%)

19/0

19/0

19/0

19/0

   سدیم (%)

21/0

21/0

21/0

21/0

   کلراید (%)

 

 

 

 

 

39/0

42/0

45/0

50/0

    متیونین (%)

75/0

80/0

83/0

90/0

   متیونین + سیستین(%)

95/0

05/1

15/1

25/1

   لیزین(%)

69/0

72/0

75/0

81/0

    ترئونین (%)

17/0

19/0

21/0

24/0

   تریپتوفان (%)

3175

3150

3100

3000

انرژی پایه ( کیلو کالری- کیلو گرم)

 

 

 

 

 

 

برنامه های پیشنهادی جهت جیره های غذایی جوجه های گوشتی نژاد 45HI-  از 0 تا 56 روزگی

 دوره پایانی

  (به روز)

  دوره رشد 2 

    (به روز)

  دوره رشد 1

    ( به روز)

     دوره آغازین

       (به روز)

    جنس

 

    سن کشتار

      ( به روز)

35-31

 

30-19

18-0

خروس

35

35-31

 

30-17

16-0

مرغ

 

35-31

 

30-18

17-0

مخلوط

 

 

 

 

 

 

 

42-37

 

36-19

18-0

خروس

42

42-38

 

37-17

16-0

مرغ

 

42-37

 

36-18

17-0

مخلوط

 

 

 

 

 

 

 

49-44

43-29

28-19

18-0

خروس

49

49-44

43-35

34-17

16-0

مرغ

 

49-44

43-32

31-18

17-0

مخلوط

 

 

 

 

 

 

 

56-51

50-33

32-19

18-0

خروس

56

56 -50

49-32

31-17

16-0

مرغ

 

56-51

50-33

32-18

17-0

مخلوط

 

 


 

 

 

جدول تغییرات وزن بدن و ضریب تبدیل نژاد گوشتی HI – 45

خروس

ضریب تبدیل غذایی

میانگین وزن (گرم)

سن ( روز )

سن ( هفته )

9/0

162

7

1

19/1

428

14

2

36/1

835

21

3

48/1

1334

28

4

6/1

1888

35

5

72/1

2435

42

6

86/1

2960

49

7

99/1

3450

56

8

مرغ

94/0

156

7

1

25/1

408

14

2

44/1

771

21

3

58/1

1196

28

4

72/1

1642

35

5

86/1

2075

42

6

2

2470

49

7

13/2

2820

56

8

مخلوط

92 / 0

15971

22/1

418

14

2

4/1

803

21

3

53/1

1265

28

4

66/1

1765

35

5

79/1

2255

42

6

93/1

2715

49

7

06/2

3135

56

8

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد